Premium pamučna dvoslojna dekica – Dinosauri

30,9036,20

 • Premium pamučna dvoslojna dekica - Dinosauri

  30,9036,20

  Zatražite povratni poziv

  •  Dostava & Povrat

   Dostava

   • Šaljemo u sve zemlje Europske unije.
   • Vašu narudžbu ćemo poslati u roku od 2-15 radnih dana nakon primitka uplate.
   • Vrijeme dostave je 3-5 radnih dana.
   • Tijekom rasprodaja i promocija vrijeme isporuke može biti duže od uobičajenog.
   • Morate navesti važeći broj telefona kako bi vas naša dostavna služba mogla kontaktirati ako je potrebno.

   Povratak

   Prema Zakonu o zaštiti kupaca kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora bez posebnog razloga u roku od 14 dana od dostave narudžbe. Prema članku 77. stavku 5. kupac je odgovoran za svako smanjenje vrijednosti proizvoda do kojeg je došlo njegovom uporabom.

   1. Jednostrani raskid ugovora

   Da biste stekli pravo na jednostrani raskid ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci u propisanom roku u pisanom obliku i na nedvosmislen način. Pisanu izjavu potrebno je poslati na adresu naše tvrtke Ethereal doo, Brezova 1K, 49223 Sveti Križ Začretje i mora sadržavati vaše puno ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu. Propisani rok za jednostrani raskid ugovora je 14 dana od trenutka kada je vaša narudžba isporučena vama ili trećoj strani po vašem izboru (ne uključujući uslugu dostave).

   2. Povrat uplate

   U slučaju jednostranog raskida ugovora izvršit ćemo povrat uplaćenih sredstava, bez odgode, a najkasnije u roku od 14 dana od trenutka primitka Vaše odluke o raskidu ugovora i predmetnih stavki. Povrat uplate bit će izvršen na isti način na koji je izvršena originalna uplata. Povrat plaćanja možemo izvršiti tek nakon što primimo predmetne artikle.

   3. Povrat predmeta

   Smatra se da ste izvršili svoju obvezu ako ste svoje artikle poslali ili osobno dostavili na našu adresu Ethereal doo, Brezova 1K, 49223 Sveti Križ Začretje.

   4. Trošak povrata

   Troškove povrata plaća kupac.

   5. Odgovornost kupca za smanjenje vrijednosti

   Kupac je odgovoran za svako smanjenje vrijednosti artikla do kojeg je došlo korištenjem artikla, osim radnji koje su bile potrebne za utvrđivanje prirode, značajki i funkcionalnosti artikla. Ethereal doo utvrđuje umanjenje vrijednosti artikla nakon primitka artikla te o tome obavještava kupca.

   Pomozite

   Javite nam se ako imate još pitanja i/ili nedoumica. Email: info@ethereal.hr
  •  Postavite pitanje

   Premium pamučna dvoslojna dekica - Dinosauri

   30,9036,20

   Postavite pitanje


     Podijeli
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   Premium pamučna dvoslojna deka dolazi u dvije opcije: 80x100cm ili 100x120cm, u uzorcima / bojama kao na slikama. Ova veličina pokrivača prilagođena je širokom rasponu korisnika, uključujući novorođenčad, dojenčad i malu djecu. Također je praktičan za uporabu kod kuće ili tijekom putovanja. Dvoslojne pamučne deke ušivene su iz dva sloja pletiva dresa, vrlo su mekane, prozračne i ugodne na dodir. Materijal dresa jednostavan je za održavanje i pranje, osiguravajući da pokrivač ostane mekan i svjež duže vrijeme. Zbog svoje teksture, dres ima prirodnu sposobnost zadržavanja topline, a također je i prozračan materijal koji omogućuje protok zraka, što ga čini idealnim za upotrebu u toplim danima.

   Pokrivači su izrađeni od materijala s najfinijim vlaknima, a svi materijali imaju certifikat Oeko-Tex® Standard 100. Ovaj se proizvod koristi u nekoliko svrha, osobito u prvoj godini života djeteta. Pokrivači su vrlo mekani i pružaju vašoj bebi osjećaj suhoće i udobnosti, nježni su prema osjetljivoj dječjoj koži, a njihova uporaba je ekološki prihvatljiva i sigurna. U pakiranju se nalazi 1 komad pokrivača, dolazi pakiran u ukrasnu poklon kutiju.

   Dimenzije ambalaže N/A
   Veličina deke

   Veličina deke 200x140cm, Veličina dekice 100x80cm, Veličina dekice 120x100cm

   Na temelju 0 recenzija

   0.00 Ukupno
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%

   Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

   Write a review

   Recenzije

   Još nema recenzija.

   Categories
   Moja košarica
   Close Lista želja
   Close Nedavno pregledano
   Kategorije