Podloga za igru i vreća za igračke 2u1 – Veseli slonić

31,85

 • Podloga za igru i vreća za igračke 2u1 - Veseli slonić

  31,85

  Zatražite povratni poziv

  •  Dostava & Povrat

   Dostava

   • Šaljemo u sve zemlje Europske unije.
   • Vašu narudžbu ćemo poslati u roku od 2-15 radnih dana nakon primitka uplate.
   • Vrijeme dostave je 3-5 radnih dana.
   • Tijekom rasprodaja i promocija vrijeme isporuke može biti duže od uobičajenog.
   • Morate navesti važeći broj telefona kako bi vas naša dostavna služba mogla kontaktirati ako je potrebno.

   Povratak

   Prema Zakonu o zaštiti kupaca kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora bez posebnog razloga u roku od 14 dana od dostave narudžbe. Prema članku 77. stavku 5. kupac je odgovoran za svako smanjenje vrijednosti proizvoda do kojeg je došlo njegovom uporabom.

   1. Jednostrani raskid ugovora

   Da biste stekli pravo na jednostrani raskid ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci u propisanom roku u pisanom obliku i na nedvosmislen način. Pisanu izjavu potrebno je poslati na adresu naše tvrtke Ethereal doo, Brezova 1K, 49223 Sveti Križ Začretje i mora sadržavati vaše puno ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu. Propisani rok za jednostrani raskid ugovora je 14 dana od trenutka kada je vaša narudžba isporučena vama ili trećoj strani po vašem izboru (ne uključujući uslugu dostave).

   2. Povrat uplate

   U slučaju jednostranog raskida ugovora izvršit ćemo povrat uplaćenih sredstava, bez odgode, a najkasnije u roku od 14 dana od trenutka primitka Vaše odluke o raskidu ugovora i predmetnih stavki. Povrat uplate bit će izvršen na isti način na koji je izvršena originalna uplata. Povrat plaćanja možemo izvršiti tek nakon što primimo predmetne artikle.

   3. Povrat predmeta

   Smatra se da ste izvršili svoju obvezu ako ste svoje artikle poslali ili osobno dostavili na našu adresu Ethereal doo, Brezova 1K, 49223 Sveti Križ Začretje.

   4. Trošak povrata

   Troškove povrata plaća kupac.

   5. Odgovornost kupca za smanjenje vrijednosti

   Kupac je odgovoran za svako smanjenje vrijednosti artikla do kojeg je došlo korištenjem artikla, osim radnji koje su bile potrebne za utvrđivanje prirode, značajki i funkcionalnosti artikla. Ethereal doo utvrđuje umanjenje vrijednosti artikla nakon primitka artikla te o tome obavještava kupca.

   Pomozite

   Javite nam se ako imate još pitanja i/ili nedoumica. Email: info@ethereal.hr
  •  Postavite pitanje

   Podloga za igru i vreća za igračke 2u1 - Veseli slonić

   31,85

   Postavite pitanje


     Podijeli
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   Podloga za dječju igru i vreća za igračke 2u1, promjera 140cm je izvrsno rješenje za dječju sobu ili prostor za igru. Ova podloga je pažljivo osmišljena kako bi pružila udobnost, praktičnost i funkcionalnost, stvarajući siguran i zabavan prostor za vaše dijete.

   Izrađena je od visokokvalitetnog 100% pamučnog platna, što osigurava nježnost i udobnost tijekom igre. Pamučno platno je ugodno na dodir i stvara ugodno mjesto za sjedenje, ležanje i igranje. Unutarnje punjenje podloge je sastava 100% poliester. Poliester je lagani materijal koji pruža dobar oslonac i udobnost, čineći podlogu idealnom za igru, odmor i opuštanje djeteta.

   Posebna karakteristika ove podloge jest špagica koja se proteže duž oboda podloge. Špaga ima integrirani stoper koji omogućuje jednostavno zatezanje ili opuštanje špage. Ova špagica je korisna jer omogućava lako spremanje igračaka i sitnica nakon igre, zadržavajući ih unutar podloge. To pomaže održavati urednost prostora i olakšava organizaciju.

   S promjerom od 140cm, ova podloga pruža dovoljno prostora za igru i aktivnosti djeteta, dok s druge strane ostaje kompaktna i jednostavna za prenošenje i spremanje.

   Ova podloga za dječju igru spaja udobnost, praktičnost i funkcionalnost. Pruža siguran i zabavan prostor za igru, omogućava jednostavno spremanje igračaka te je laka za održavanje čistoće.

   Svi materijali korišteni pri izradi ove podloge posjeduju certifikat Oeko-Tex® Standard 100, zahvaljujući kojem možete biti sigurni da tkanine ne sadrže štetne tvari, što jamči kvalitetu i sigurnost.

   • SKUPLJANJE: 2-3% PO ŠIRINI I DUŽINI
   • SASTAV MATERIJALA:
    • VANJSKI  (gornji i donji sloj): 100% PAMUK
    • UNUTRANJI (punilo): 100% POLIESTER
             
   • UPUTE ZA ODRŽAVANJE:
    • Dopušteno je strojno pranje na temperaturi od max. 40°C
    • Nije dopušteno glačanje
    • Nije dopušteno sušenje u sušilici
    • Nije dopušteno korištenje izbjeljivača
    • Nije dopušteno čišćenje u kemijskoj čistionici
   Dimenzije ambalaže 42 × 38 × 5 cm

   Na temelju 0 recenzija

   0.00 Ukupno
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%

   Samo prijavljeni kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

   Write a review

   Recenzije

   Još nema recenzija.

   SKU: 3721 Kategorije: ,
   Kategorije
   Moja košarica
   Close Lista želja
   Close Nedavno pregledano
   Kategorije