Uvjeti prodaje

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne i poslovno nesposobne osobe ne smiju sudjelovati u prodaji na daljinu, već to mogu činiti samo njihovi zakonski skrbnici.

Ukoliko naručeni artikli nisu isporučivi Ethereal doo će kupcu ponuditi najprikladnije zamjenske artikle. U slučaju da kupac odbije ponudu izvršit će se povrat uplate.

Narudžbu ne šaljemo samo na temelju potvrde o uplati, narudžba se šalje nakon što je uplata vidljiva na našem transakcijskom računu. Kada je uplata izvršena u nekoj od hrvatskih banaka obično je dobivamo sljedeći radni dan, au nekim slučajevima i dva radna dana nakon uplate. Ukoliko se uplata vrši u jednoj od hrvatskih pošta, potrebno je najmanje dva radna dana da je primimo.

Ukoliko plaćanje vršite nalogom za plaćanje i želite svoje artikle primiti u što kraćem roku, molimo vas da ispravno ispunite nalog za plaćanje. Nalog za plaćanje izvršite u banci ili putem Internet bankarstva do 12.00 sati.

Izrada i priprema narudžbe za slanje, ovisno o vrsti proizvoda, traje otprilike 2 do 15 radnih dana, a vrijeme dostave ovisi o uvjetima dostave kurirske službe i adresi na koju se roba dostavlja.

Ukoliko cijena proizvoda na web stranici nije točna zbog greške, propusta ili je u međuvremenu promijenjena zadržavamo pravo ispravka. Ethereal doo će Vas obavijestiti o promjeni cijene te možete prihvatiti ili odbiti narudžbu s novom cijenom.

Pritužbe

Sukladno članku 10. stavak 1. Zakona o zaštiti potrošača kupac ima pravo na pisani prigovor u poslovnici prodavatelja. Pisani prigovor kupac može poslati i poštom na adresu: Ethereal doo, Lug zabočki 56b, 49210 Zabok. Pisani prigovor možete uputiti i na e-mail adresu: info@ethereal.hr . Prodavatelj mora bez odgode pisanim putem potvrditi primitak prigovora kupca.
Kako bi se ubrzalo rješavanje prigovora, prigovor treba sadržavati broj naloga, broj računa ili korisničko ime. Ponovni odgovor na prigovor kupca bit će poslan u roku od 15 dana (kao što je propisano zakonom) od primitka prigovora.

Jednostrani raskid ugovora

Prema Zakonu o zaštiti kupaca kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora bez posebnog razloga u roku od 14 dana od dostave narudžbe. Prema članku 77. stavku 5. kupac je odgovoran za svako smanjenje vrijednosti proizvoda do kojeg je došlo njegovom uporabom.

1. Jednostrani raskid ugovora

Da biste stekli pravo na jednostrani raskid ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci u propisanom roku u pisanom obliku i na nedvosmislen način. Pisanu izjavu potrebno je poslati na adresu naše tvrtke Ethereal doo, Lug Zabočki 56b, 49210 Zabok i mora sadržavati vaše puno ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu. Propisani rok za jednostrani raskid ugovora je 14 dana od trenutka kada je vaša narudžba isporučena vama ili trećoj strani po vašem izboru (ne uključujući uslugu dostave).

2. Povrat uplate

U slučaju jednostranog raskida ugovora izvršit ćemo povrat uplaćenih sredstava, bez odgode, a najkasnije u roku od 14 dana od trenutka primitka Vaše odluke o raskidu ugovora i predmetnih stavki. Povrat uplate bit će izvršen na isti način na koji je izvršena originalna uplata. Povrat plaćanja možemo izvršiti tek nakon što primimo predmetne artikle.

3. Povrat predmeta

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu ako ste svoje artikle poslali ili osobno dostavili na našu adresu Ethereal doo, Roses Outlet: Vrankovec 1, 49223, Vrankovec

4. Trošak povrata

Troškove povrata plaća kupac.

5. Odgovornost kupca za smanjenje vrijednosti

Kupac je odgovoran za svako smanjenje vrijednosti artikla do kojeg je došlo korištenjem artikla, osim radnji koje su bile potrebne za utvrđivanje prirode, značajki i funkcionalnosti artikla. Ethereal doo utvrđuje umanjenje vrijednosti artikla nakon primitka artikla te o tome obavještava kupca.

Informacije na web stranici

Ethereal doo se maksimalno trudi da informacije dostupne na našim web stranicama budu aktualne i točne. Ethereal doo ne može jamčiti da su sve informacije o našim proizvodima i uslugama 100% točne. U iznimnim slučajevima postoji mogućnost nepodudarnosti između stvarnih podataka i podataka dostupnih na našim web stranicama. Također, fotografije proizvoda ne odražavaju uvijek proizvode koji su dostupni i treba ih promatrati kao informativne ilustracije. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@ethereal.hr . U slučaju da je pogrešan artikl poslan kupcu, izvršit ćemo zamjenu o našem trošku ili izvršiti povrat plaćanja.

Uvjeti korištenja

Web stranica www.ethereal.hr u vlasništvu je tvrtke Ethereal doo Dok je stranica u upotrebi vrijede pravila navedena u ovom dokumentu, kao i svi važeći zakoni. Zadržavamo pravo izmjene ovih pravila (u granicama zakona) u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Korisnički račun

Kupac je odgovoran za čuvanje tajnosti svog korisničkog imena i lozinke za račun te za omogućavanje pristupa trećim stranama. Kupac je odgovoran za sve radnje izvršene s njegovim korisničkim imenom i lozinkom.

Elektronička komunikacija

Kada nas posjetite na www.ethereal.hr ili nam pošaljete e-mail, s nama komunicirate elektroničkim putem. Time prihvaćate elektroničku komunikaciju s Ethereal doo. Komuniciramo s vama slanjem e-mailova ili putem podataka na www.ethereal.hr. Ovime prihvaćate sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke koje koristimo za komunikaciju s vama. Zabranjeno je korištenje nevažećih adresa e-pošte, adresa e-pošte koje ne posjedujete, lažno predstavljanje drugih osoba i/ili organizacija ili bilo kakav pokušaj dovođenja u zabludu u vašoj komunikaciji.

Moja košarica
Close Lista želja
Close Nedavno pregledano
Kategorije