Politika privatnosti

Ethereal doo posvećen je zaštiti osobnih podataka naših kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima koji su nam nužni za ispunjavanje obveza prema našim kupcima. Informiramo svoje kupce o načinu na koji koristimo njihove podatke i njihova je odluka hoće li se njihovi osobni podaci koristiti u marketinške svrhe. Svi osobni podaci čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo našim zaposlenicima kojima su potrebni za obavljanje posla. Svi naši zaposlenici i poslovni partneri odgovorni su za zaštitu osobnih podataka kupaca.


Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Eterično cijeni i štiti vašu privatnost. U procesu pružanja naših usluga i informacija o našim uslugama koristit ćemo vaše osobne podatke samo uz vaše dopuštenje. Nećemo dati, prodati ili omogućiti pristup vašim osobnim podacima bilo kojoj trećoj strani na način koji nije izričito naveden u ovom dokumentu.


Registracija

Da biste naručili ili nam postavili pitanje na našem web shopu, korisnik se mora prethodno registrirati. Tijekom registracije korisnik mora dati svoje podatke za kontakt (poput imena i adrese e-pošte) kako bi napravio račun. Kontakt podaci služe za odgovaranje na pitanja kupaca na našem web shopu i za pojednostavljenje dostave naručenih proizvoda. Registrirani kupci također mogu provjeriti status svojih narudžbi i promijeniti podatke o računu.


Log datoteke

Zapisnike IP adresa koristimo za analizu trendova u navikama naših kupaca, za održavanje naše web stranice i prikupljanje široke geografske distribucije naših kupaca. IP adrese nisu povezane s osobnim podacima koji bi se mogli koristiti za identifikaciju pojedinačnih kupaca.


Dijeljenje podataka

Prikupljeni demografski podaci mogu se dijeliti s našim medijima i partnerima za promociju. Demografski podaci ne sadrže nikakve osobne podatke iz kojih bi se pojedinci mogli identificirati. Neke od naših usluga pružaju treće strane. Podaci o korisniku postat će dostupni trećoj strani samo ako korisnik zatraži neku od njezinih usluga, a podaci su nužni za pružanje tražene usluge. Treće strane ne smiju koristiti korisničke podatke u bilo koju drugu svrhu.


Linkovi

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice. Ethereal doo ne može biti odgovoran za zaštitu privatnosti na drugim web stranicama. Potičemo naše korisnike da pročitaju izjave o privatnosti s drugih web stranica kada ih posjećuju. Ova izjava o privatnosti odnosi se samo na informacije prikupljene na ovoj web stranici.


Newsletter

Ako se naš korisnik prijavi za newsletter, prikupit će se podaci za kontakt korisnika.


Upitnici i darivanja

Naša web stranica ponekad nudi upitnike našim korisnicima kako bismo poboljšali korisničko iskustvo. Upitnici i darivanja nisu obavezni i na našim je korisnicima da odluče hoće li dati potrebne informacije. Zahtijevani podaci mogu uključivati podatke za kontakt poput korisničkog imena, adrese ili poštanskog broja. Podaci za kontakt koristit će se za obavještavanje dobitnika o našim nagradnim igrama.


Sigurnost

Poduzimamo sve mjere za zaštitu podataka korisnika na našim web stranicama. Osobni podaci zaštićeni su i online i offline. Ako naši obrasci zahtijevaju osobne podatke, oni su šifrirani i zaštićeni SSL protokolom. Internetski preglednici poput Internet Explorera, Google Chromea ili Firefoxa prikazuju zelenu ikonu lokota kada je web mjesto zaštićeno. Ako je ikona lokota zatvorena, nalazite se na sigurnoj web stranici. Koristimo SSL za zaštitu podataka naših korisnika na internetu. Offline je zaštićen najboljim mjerama koje su nam dostupne. Pristup našim korisničkim podacima je ograničen. Pristup imaju samo naši zaposlenici koji to zahtijevaju za pružanje tražene usluge. Za sva dodatna pitanja o sigurnosti naše web stranice pošaljite e-mail na: info@ethereal.hr .


Ispravak/ažuriranje osobnih podataka

Ako se osobni podaci našeg korisnika promijene ili korisnik želi otkazati našu uslugu, dopuštamo ispravak, ažuriranje ili uklanjanje osobnih podataka korisnika. Korisnik to može učiniti na web stranici “Moj račun” ili slanjem e-maila na: info@ethereal.hr .


Obavijesti o promjenama

Ako odlučimo promijeniti našu Politiku privatnosti, informacije o promjenama bit će dostupne na naslovnoj stranici naše web stranice. Korisnici će uvijek biti obaviješteni o podacima koje prikupljamo, načinu na koji se koriste i pod kojim uvjetima ih dijelimo s trećim stranama. Ako u bilo kojem trenutku odlučimo koristiti korisničke podatke na način koji nije naveden u ovim pravilima, korisnik će biti obaviješten putem e-pošte i bit će zatraženo korisničko dopuštenje. Korisnički podaci će se koristiti samo ako je dana dozvola za novu upotrebu. Podaci korisnika koristit će se u skladu s Politikom privatnosti važećom u trenutku prikupljanja podataka.

Moja košarica
Close Lista želja
Close Nedavno pregledano
Kategorije